Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Captain-tucker
  • Kadaftar: 23 Sèptèmber 2008 20.09 (13 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 37.617
  • Cacahé akun kang gegayutan: 159
  • Grup global: VRT permissions agents
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ace.wikipedia.org3 Juni 2014 19.26digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org6 Oktober 2009 01.05digawé nalika mlebu log(?)5
ang.wikibooks.org12 Oktober 2010 09.00digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org15 Sèptèmber 2009 14.33digawé nalika mlebu log(?)5
ar.wikipedia.org7 Oktober 2009 11.08digawé nalika mlebu log(?)5
azb.wikipedia.org16 Oktober 2019 01.08digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org28 April 2020 10.38digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org8 Oktober 2009 20.40digawé nalika mlebu log(?)1
be-tarask.wikipedia.org6 Oktober 2009 16.57digawé nalika mlebu log(?)3
be.wikipedia.org6 Oktober 2009 01.09digawé nalika mlebu log(?)3
bg.wikipedia.org28 Agustus 2009 12.18digawé nalika mlebu log(?)8
bn.wikipedia.org6 Oktober 2009 01.17digawé nalika mlebu log(?)5
bo.wikipedia.org2 Juni 2010 15.06digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org6 Oktober 2009 17.05digawé nalika mlebu log(?)5
bs.wikipedia.org9 Sèptèmber 2009 18.27digawé nalika mlebu log(?)2
ca.wikipedia.org7 Juli 2009 01.42digawé nalika mlebu log(?)15
commons.wikimedia.org23 Sèptèmber 2008 20.09kakonfirmasi déning tembung sandi(?)21.774sysop
cs.wikipedia.org7 Juli 2009 01.44digawé nalika mlebu log(?)9
cy.wikipedia.org30 Juli 2009 16.47digawé nalika mlebu log(?)2
da.wikipedia.org16 Juli 2009 18.38digawé nalika mlebu log(?)7
de.wikipedia.org27 Oktober 2008 18.10digawé nalika mlebu log(?)112autoreview, editor
de.wikibooks.org29 Agustus 2009 11.36digawé nalika mlebu log(?)3
de.wikisource.org20 Dhésèmber 2010 00.45digawé nalika mlebu log(?)1
dv.wikipedia.org11 Agustus 2009 22.20digawé nalika mlebu log(?)2
el.wikipedia.org10 Oktober 2009 10.31digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikipedia.org23 Sèptèmber 2008 20.09Wiki asal(?)14.628extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org23 Oktober 2008 12.47digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikinews.org22 Oktober 2008 03.48digawé nalika mlebu log(?)52
en.wikiquote.org23 Oktober 2008 12.47digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikisource.org23 Oktober 2008 12.47digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikiversity.org23 Oktober 2008 12.47digawé nalika mlebu log(?)6
en.wikivoyage.org12 Januari 2013 11.51digawé nalika mlebu log(?)1
en.wiktionary.org23 Oktober 2008 12.47digawé nalika mlebu log(?)4
eo.wikipedia.org7 Juni 2009 10.37digawé nalika mlebu log(?)2
es.wikipedia.org7 Juni 2009 10.12digawé nalika mlebu log(?)32
es.wikinews.org20 Januari 2010 17.28digawé nalika mlebu log(?)6
es.wiktionary.org27 Agustus 2009 13.19digawé nalika mlebu log(?)4
et.wikipedia.org26 Maret 2012 00.59digawé nalika mlebu log(?)1
eu.wikipedia.org16 Oktober 2019 01.09digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org29 Dhésèmber 2008 14.15digawé nalika mlebu log(?)4
ff.wikipedia.org28 Maret 2012 09.25digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org17 Juli 2009 13.46digawé nalika mlebu log(?)12
fo.wikipedia.org5 Oktober 2009 19.50digawé nalika mlebu log(?)4
fr.wikipedia.org16 Novèmber 2008 21.05digawé nalika mlebu log(?)37
fr.wikibooks.org19 Januari 2010 21.23digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikinews.org2 Fèbruari 2010 01.33digawé nalika mlebu log(?)4
fr.wikisource.org18 Januari 2010 19.49digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wiktionary.org14 Oktober 2009 05.13digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wiktionary.org20 Sèptèmber 2009 17.00digawé nalika mlebu log(?)3
gl.wikipedia.org26 Maret 2012 01.06digawé nalika mlebu log(?)1
he.wikipedia.org8 Juli 2009 10.48digawé nalika mlebu log(?)15
he.wikisource.org17 Maret 2021 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikivoyage.org13 Dhésèmber 2017 03.19digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org20 Juni 2009 01.33digawé nalika mlebu log(?)2
hr.wikipedia.org10 Juli 2009 01.56digawé nalika mlebu log(?)3
hsb.wikipedia.org16 Mèi 2010 01.50digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org16 Juli 2009 16.50digawé nalika mlebu log(?)17
hu.wikiquote.org17 Sèptèmber 2009 16.38digawé nalika mlebu log(?)4
ia.wikipedia.org5 Oktober 2009 19.52digawé nalika mlebu log(?)4
id.wikipedia.org16 Sèptèmber 2009 16.56digawé nalika mlebu log(?)8
id.wiktionary.org22 Fèbruari 2012 00.05digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org14 Maret 2012 20.05digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org30 Agustus 2009 11.24digawé nalika mlebu log(?)3
is.wikipedia.org9 Oktober 2009 09.32digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikipedia.org4 April 2009 14.51digawé nalika mlebu log(?)24
ja.wikipedia.org22 Dhésèmber 2008 17.43digawé nalika mlebu log(?)58
ja.wiktionary.org18 Sèptèmber 2009 18.12digawé nalika mlebu log(?)3
jv.wikipedia.org6 Oktober 2009 16.53digawé nalika mlebu log(?)6
ka.wikipedia.org12 Agustus 2009 00.28digawé nalika mlebu log(?)10
kk.wikipedia.org1 Sèptèmber 2009 22.35digawé nalika mlebu log(?)4
km.wikipedia.org8 Oktober 2009 20.37digawé nalika mlebu log(?)1
kn.wikipedia.org23 April 2009 09.08digawé nalika mlebu log(?)2
ko.wikipedia.org9 Fèbruari 2009 17.30digawé nalika mlebu log(?)5
ko.wiktionary.org18 Sèptèmber 2009 17.40digawé nalika mlebu log(?)4
kw.wikipedia.org30 Juli 2009 16.48digawé nalika mlebu log(?)2
la.wikipedia.org26 Agustus 2009 19.28digawé nalika mlebu log(?)5
lmo.wikipedia.org5 Oktober 2009 19.55digawé nalika mlebu log(?)3
login.wikimedia.org29 Juli 2013 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org31 Agustus 2009 10.56digawé nalika mlebu log(?)8
lt.wiktionary.org27 Agustus 2009 13.14digawé nalika mlebu log(?)3
lv.wikipedia.org27 Agustus 2009 14.22digawé nalika mlebu log(?)4
www.mediawiki.org23 Oktober 2008 12.47digawé nalika mlebu log(?)2
meta.wikimedia.org23 Sèptèmber 2008 20.09digawé nalika mlebu log(?)46
mg.wikipedia.org27 Agustus 2009 23.51digawé nalika mlebu log(?)3
mk.wikipedia.org28 Maret 2011 00.52digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org27 Agustus 2009 14.25digawé nalika mlebu log(?)10
mn.wikipedia.org5 Oktober 2009 19.49digawé nalika mlebu log(?)4
mr.wikipedia.org6 Oktober 2009 17.02digawé nalika mlebu log(?)5
ms.wikipedia.org3 Oktober 2009 10.47digawé nalika mlebu log(?)11
mt.wikipedia.org5 Oktober 2009 19.47digawé nalika mlebu log(?)4
mwl.wikipedia.org26 Agustus 2009 14.15digawé nalika mlebu log(?)4
nds.wikipedia.org26 Maret 2012 01.22digawé nalika mlebu log(?)1
nl.wikipedia.org13 Fèbruari 2009 18.17digawé nalika mlebu log(?)13
nl.wikibooks.org27 Agustus 2009 13.23digawé nalika mlebu log(?)3
nl.wiktionary.org12 Sèptèmber 2009 11.49digawé nalika mlebu log(?)5
nn.wikipedia.org7 Oktober 2009 01.03digawé nalika mlebu log(?)5
nov.wikipedia.org30 Agustus 2009 11.32digawé nalika mlebu log(?)3
no.wikipedia.org8 Oktober 2009 00.21digawé nalika mlebu log(?)4
no.wikinews.org18 Maret 2010 16.53digawé nalika mlebu log(?)0
nv.wikipedia.org11 Sèptèmber 2009 21.02digawé nalika mlebu log(?)2
ny.wikipedia.org30 Agustus 2009 01.41digawé nalika mlebu log(?)2
oc.wikipedia.org28 Agustus 2009 12.32digawé nalika mlebu log(?)5
oc.wiktionary.org28 Agustus 2009 01.47digawé nalika mlebu log(?)4
os.wikipedia.org27 Agustus 2009 14.28digawé nalika mlebu log(?)5
pam.wikipedia.org6 Oktober 2009 01.02digawé nalika mlebu log(?)7
pl.wikipedia.org7 Juni 2009 10.16digawé nalika mlebu log(?)16
pl.wiktionary.org30 Agustus 2009 11.19digawé nalika mlebu log(?)4
pt.wikipedia.org7 Juni 2009 10.19digawé nalika mlebu log(?)13
pt.wikibooks.org23 April 2009 09.08digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wikisource.org1 Fèbruari 2011 16.17digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org30 Agustus 2009 11.30digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikipedia.org3 Sèptèmber 2009 19.10digawé nalika mlebu log(?)7
ro.wiktionary.org24 Mèi 2010 19.45digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org29 Dhésèmber 2008 03.38digawé nalika mlebu log(?)29uploader
sah.wikipedia.org5 Oktober 2009 19.54digawé nalika mlebu log(?)4
sa.wikipedia.org28 April 2021 01.33digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org30 Agustus 2009 11.34digawé nalika mlebu log(?)2
sh.wikipedia.org4 Sèptèmber 2009 17.11digawé nalika mlebu log(?)8
simple.wikipedia.org3 Novèmber 2008 01.58digawé nalika mlebu log(?)246
simple.wikibooks.org29 Sèptèmber 2009 13.01digawé nalika mlebu log(?)3
simple.wikiquote.org26 Oktober 2009 18.40digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wiktionary.org12 Oktober 2009 15.18digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org1 Oktober 2009 19.11digawé nalika mlebu log(?)3
sk.wikipedia.org1 Juli 2009 11.10digawé nalika mlebu log(?)2
sk.wikiquote.org18 Januari 2010 17.10digawé nalika mlebu log(?)1
sl.wikipedia.org7 Oktober 2009 01.11digawé nalika mlebu log(?)9
wikisource.org27 Agustus 2009 10.48digawé nalika mlebu log(?)2
species.wikimedia.org4 Dhésèmber 2008 19.21digawé nalika mlebu log(?)6
sq.wikipedia.org27 Agustus 2009 14.05digawé nalika mlebu log(?)4
sr.wikipedia.org13 Fèbruari 2009 17.01digawé nalika mlebu log(?)8
sr.wikinews.org6 Oktober 2009 01.07digawé nalika mlebu log(?)3
su.wikipedia.org30 Agustus 2009 11.36digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikipedia.org21 Januari 2009 18.09digawé nalika mlebu log(?)11
ta.wikipedia.org6 Oktober 2009 01.14digawé nalika mlebu log(?)8
ta.wiktionary.org17 Januari 2010 11.48digawé nalika mlebu log(?)0
ten.wikipedia.org13 Januari 2011 17.42digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org28 Dhésèmber 2008 02.53digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikipedia.org6 Oktober 2009 17.08digawé nalika mlebu log(?)4
th.wikipedia.org3 Sèptèmber 2009 19.14digawé nalika mlebu log(?)8
tk.wikipedia.org2 Oktober 2021 01.44digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org6 Oktober 2009 17.00digawé nalika mlebu log(?)4
tpi.wikipedia.org1 Sèptèmber 2009 13.03digawé nalika mlebu log(?)5
tr.wikipedia.org1 Sèptèmber 2009 09.03digawé nalika mlebu log(?)7
tr.wiktionary.org18 Sèptèmber 2009 18.14digawé nalika mlebu log(?)3
tt.wikipedia.org27 Fèbruari 2015 20.27digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org7 Oktober 2009 15.34digawé nalika mlebu log(?)6
uk.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org3 Sèptèmber 2009 19.15digawé nalika mlebu log(?)4
uz.wikipedia.org17 Oktober 2009 20.16digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org7 Juli 2009 10.23digawé nalika mlebu log(?)4
vi.wikipedia.org3 Sèptèmber 2009 15.18digawé nalika mlebu log(?)6
war.wikipedia.org12 Sèptèmber 2009 13.15digawé nalika mlebu log(?)4
www.wikidata.org15 Maret 2013 16.59digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2014.wikimedia.org10 Juli 2014 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org8 Oktober 2009 20.38digawé nalika mlebu log(?)1
zh-yue.wikipedia.org8 Oktober 2009 20.42digawé nalika mlebu log(?)1
zh.wikipedia.org10 Fèbruari 2009 16.25digawé nalika mlebu log(?)35
zh.wikinews.org28 Agustus 2009 14.26digawé nalika mlebu log(?)3
zh.wikiversity.org17 Agustus 2018 11.50digawé nalika mlebu log(?)0