Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Birdie
  • Kadaftar: 17 Novèmber 2008 17.22 (13 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 180.318
  • Cacahé akun kang gegayutan: 273
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ab.wikipedia.org17 Maret 2017 11.48digawé nalika mlebu log(?)275
ace.wikipedia.org15 Januari 2013 11.04digawé nalika mlebu log(?)376
ady.wikipedia.org17 Maret 2017 12.13digawé nalika mlebu log(?)2
af.wikipedia.org20 Novèmber 2008 14.12digawé nalika mlebu log(?)313
ak.wikipedia.org18 Mèi 2009 07.22digawé nalika mlebu log(?)127
als.wikipedia.org23 Novèmber 2008 19.25digawé nalika mlebu log(?)87
am.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.15digawé nalika mlebu log(?)15
ang.wikipedia.org18 Mèi 2009 11.33digawé nalika mlebu log(?)16
an.wikipedia.org20 Novèmber 2008 18.14digawé nalika mlebu log(?)65
arc.wikipedia.org13 Mèi 2009 06.09digawé nalika mlebu log(?)368
ar.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.28digawé nalika mlebu log(?)14
arz.wikipedia.org13 Mèi 2009 06.34digawé nalika mlebu log(?)117
ast.wikipedia.org20 Novèmber 2008 18.27digawé nalika mlebu log(?)10
as.wikipedia.org17 Maret 2017 12.26digawé nalika mlebu log(?)28
av.wikipedia.org17 Maret 2017 12.29digawé nalika mlebu log(?)18
ay.wikipedia.org13 Mèi 2009 12.00digawé nalika mlebu log(?)2
azb.wikipedia.org27 Fèbruari 2017 15.04digawé nalika mlebu log(?)8
az.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.30digawé nalika mlebu log(?)10
bar.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.32digawé nalika mlebu log(?)1.334
bat-smg.wikipedia.org12 Mèi 2009 13.43digawé nalika mlebu log(?)2
ba.wikipedia.org23 Sèptèmber 2015 10.27digawé nalika mlebu log(?)1
bcl.wikipedia.org13 Mèi 2009 12.17digawé nalika mlebu log(?)4
be-tarask.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.07digawé nalika mlebu log(?)4
be.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.06digawé nalika mlebu log(?)5
be.wikiquote.org1 Fèbruari 2021 08.37digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikisource.org1 Fèbruari 2021 08.38digawé nalika mlebu log(?)1
bg.wikipedia.org1 Dhésèmber 2008 13.06digawé nalika mlebu log(?)13
bh.wikipedia.org3 April 2017 18.05digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org27 Fèbruari 2017 15.10digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org22 Maret 2017 18.19digawé nalika mlebu log(?)229
bn.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.35digawé nalika mlebu log(?)1
bo.wikipedia.org12 Januari 2010 15.57digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org12 Mèi 2009 13.56digawé nalika mlebu log(?)12
br.wikipedia.org11 Dhésèmber 2008 15.33digawé nalika mlebu log(?)3
bs.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.37digawé nalika mlebu log(?)3
bug.wikipedia.org1 Sèptèmber 2011 05.43digawé nalika mlebu log(?)217
bxr.wikipedia.org19 Mèi 2009 14.46digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org17 Novèmber 2008 17.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)438
ca.wiktionary.org14 Januari 2016 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org12 Mèi 2009 13.58digawé nalika mlebu log(?)23
cdo.wikipedia.org12 Januari 2010 15.41digawé nalika mlebu log(?)2
ceb.wikipedia.org17 Novèmber 2008 17.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)886
ce.wikipedia.org18 Mèi 2009 11.40digawé nalika mlebu log(?)4
chr.wikipedia.org13 Mèi 2009 12.19digawé nalika mlebu log(?)1
ckb.wikipedia.org18 Maret 2017 00.04digawé nalika mlebu log(?)1
commons.wikimedia.org3 Sèptèmber 2014 06.33kakonfirmasi déning tembung sandi(?)139.109autopatrolled, filemover
co.wikipedia.org13 Mèi 2009 12.21digawé nalika mlebu log(?)1
crh.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.38digawé nalika mlebu log(?)4
csb.wikipedia.org29 Sèptèmber 2015 15.25digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org26 Novèmber 2008 15.39digawé nalika mlebu log(?)30
cu.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.40digawé nalika mlebu log(?)1
cv.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.41digawé nalika mlebu log(?)2
cy.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.42digawé nalika mlebu log(?)27
da.wikipedia.org13 Mèi 2015 09.53digawé nalika mlebu log(?)3
de.wikipedia.org17 Novèmber 2008 21.41kakonfirmasi déning tembung sandi(?)410autoreview, editor
de.wikisource.org30 Maret 2021 07.58digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikivoyage.org25 Juni 2020 23.13digawé nalika mlebu log(?)1
de.wiktionary.org19 Oktober 2011 06.59digawé nalika mlebu log(?)1
diq.wikipedia.org12 Mèi 2009 15.06digawé nalika mlebu log(?)1
dsb.wikipedia.org6 Mèi 2009 06.38digawé nalika mlebu log(?)1
dv.wikipedia.org12 Mèi 2009 15.11digawé nalika mlebu log(?)5
ee.wikipedia.org13 Mèi 2009 12.28digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikipedia.org10 Fèbruari 2009 09.04digawé nalika mlebu log(?)11
eml.wikipedia.org13 Mèi 2009 12.30digawé nalika mlebu log(?)4
en.wikipedia.org17 Novèmber 2008 18.43kakonfirmasi déning tembung sandi(?)2.333extendedconfirmed
en.wikibooks.org26 Juni 2015 23.50digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org19 Novèmber 2008 15.26digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org19 Novèmber 2008 15.26digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikisource.org19 Novèmber 2008 15.26digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org19 Novèmber 2008 15.26digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org19 Fèbruari 2013 20.08digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org19 Novèmber 2008 15.26digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wikipedia.org19 Novèmber 2008 16.15digawé nalika mlebu log(?)25
es.wikipedia.org17 Novèmber 2008 22.51kakonfirmasi déning tembung sandi(?)559
es.wikibooks.org24 Agustus 2016 23.52digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikinews.org23 Juli 2020 12.45digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org17 Novèmber 2011 10.38digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.49digawé nalika mlebu log(?)17
eu.wikipedia.org20 Novèmber 2008 18.18digawé nalika mlebu log(?)47
ext.wikipedia.org13 Mèi 2009 12.37digawé nalika mlebu log(?)2
fa.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.50digawé nalika mlebu log(?)7
ff.wikipedia.org8 Dhésèmber 2016 13.36digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org13 Mèi 2015 08.54digawé nalika mlebu log(?)9
fo.wikipedia.org6 Mèi 2009 06.43digawé nalika mlebu log(?)14
frp.wikipedia.org19 Novèmber 2008 16.08digawé nalika mlebu log(?)5
frr.wikipedia.org29 Maret 2017 10.17digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org17 Novèmber 2008 17.22Wiki asal(?)17.374ipblock-exempt
fr.wikibooks.org6 Maret 2009 11.14digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikinews.org18 Novèmber 2008 16.16digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org23 Novèmber 2020 15.54digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikivoyage.org11 Maret 2021 17.09digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org15 Dhésèmber 2009 10.16digawé nalika mlebu log(?)10
fur.wikipedia.org13 Mèi 2009 12.40digawé nalika mlebu log(?)10
fy.wikipedia.org12 Mèi 2009 15.27digawé nalika mlebu log(?)5
gag.wikipedia.org19 Oktober 2015 10.16digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org13 Mèi 2009 12.54digawé nalika mlebu log(?)1
ga.wikipedia.org12 Mèi 2009 15.29digawé nalika mlebu log(?)1
ga.wiktionary.org5 April 2017 12.41digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.52digawé nalika mlebu log(?)1
gl.wikipedia.org5 Mèi 2009 15.41digawé nalika mlebu log(?)123
gl.wiktionary.org15 Dhésèmber 2012 23.54digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org13 Mèi 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)1
got.wikipedia.org13 Mèi 2009 12.57digawé nalika mlebu log(?)1
gu.wikipedia.org23 Sèptèmber 2015 10.57digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.54digawé nalika mlebu log(?)1
hak.wikipedia.org13 Mèi 2009 12.59digawé nalika mlebu log(?)62
he.wikipedia.org5 Mèi 2009 15.09digawé nalika mlebu log(?)3
hif.wikipedia.org16 April 2013 09.01digawé nalika mlebu log(?)58
hi.wikipedia.org6 Mèi 2009 08.19digawé nalika mlebu log(?)9
hr.wikipedia.org6 Mèi 2009 06.44digawé nalika mlebu log(?)3
hsb.wikipedia.org6 Mèi 2009 06.46digawé nalika mlebu log(?)2
ht.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.07digawé nalika mlebu log(?)1
hu.wikipedia.org17 Novèmber 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)59
hy.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.16digawé nalika mlebu log(?)80
ia.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.18digawé nalika mlebu log(?)8
id.wikipedia.org30 April 2015 10.13digawé nalika mlebu log(?)168
ig.wikipedia.org8 Dhésèmber 2016 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org13 Mèi 2009 13.17digawé nalika mlebu log(?)1
incubator.wikimedia.org8 Agustus 2012 13.02digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.20digawé nalika mlebu log(?)2
is.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.22digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikipedia.org17 Novèmber 2008 17.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)312
it.wikibooks.org6 Mèi 2021 13.51digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org20 April 2017 12.48digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org23 Fèbruari 2016 22.09digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org13 Mèi 2009 13.18digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikipedia.org13 Mèi 2015 09.01digawé nalika mlebu log(?)8
jbo.wikipedia.org13 Mèi 2009 13.22digawé nalika mlebu log(?)1
jv.wikipedia.org20 Novèmber 2008 18.02digawé nalika mlebu log(?)6
kaa.wikipedia.org25 Novèmber 2015 11.14digawé nalika mlebu log(?)0
kab.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 05.29digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.24digawé nalika mlebu log(?)5
kbd.wikipedia.org3 April 2017 11.17digawé nalika mlebu log(?)67
kg.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 05.36digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org6 Mèi 2009 06.47digawé nalika mlebu log(?)30
kl.wikipedia.org18 Mèi 2009 11.56digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org12 Januari 2010 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org13 Mèi 2009 13.28digawé nalika mlebu log(?)2
ko.wikipedia.org6 Mèi 2009 06.49digawé nalika mlebu log(?)21
ksh.wikipedia.org18 Mèi 2009 11.56digawé nalika mlebu log(?)1
ku.wikipedia.org5 Mèi 2009 15.25digawé nalika mlebu log(?)9
kv.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.27digawé nalika mlebu log(?)1
kw.wikipedia.org12 Mèi 2009 15.45digawé nalika mlebu log(?)2
ky.wikipedia.org13 Mèi 2015 09.05digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org13 Mèi 2009 13.35digawé nalika mlebu log(?)1
la.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.28digawé nalika mlebu log(?)16
lbe.wikipedia.org19 Mèi 2009 14.46digawé nalika mlebu log(?)1
lb.wikipedia.org17 Novèmber 2008 23.07digawé nalika mlebu log(?)7
lij.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.30digawé nalika mlebu log(?)1
li.wikipedia.org17 Novèmber 2008 23.05digawé nalika mlebu log(?)1
lmo.wikipedia.org1 April 2009 07.36digawé nalika mlebu log(?)8
ln.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.38digawé nalika mlebu log(?)1
login.wikimedia.org19 Juli 2013 23.34digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org12 Januari 2010 16.26digawé nalika mlebu log(?)0
lrc.wikipedia.org23 Maret 2017 12.42digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org18 Maret 2017 22.49digawé nalika mlebu log(?)1
lt.wikipedia.org6 Mèi 2009 06.51digawé nalika mlebu log(?)68
lv.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.40digawé nalika mlebu log(?)7
map-bms.wikipedia.org17 Maret 2017 17.03digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org19 Novèmber 2008 15.26digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org17 Novèmber 2008 23.04digawé nalika mlebu log(?)5
mg.wikipedia.org13 Mèi 2009 13.44digawé nalika mlebu log(?)42
min.wikipedia.org23 Maret 2017 12.44digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org13 Mèi 2009 13.49digawé nalika mlebu log(?)1
mk.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.41digawé nalika mlebu log(?)3
ml.wikipedia.org13 Mèi 2009 13.50digawé nalika mlebu log(?)6
mn.wikipedia.org13 Mèi 2009 13.52digawé nalika mlebu log(?)1
mrj.wikipedia.org23 Novèmber 2010 13.12digawé nalika mlebu log(?)1
mr.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.42digawé nalika mlebu log(?)3
ms.wikipedia.org20 Novèmber 2008 18.00digawé nalika mlebu log(?)261
mt.wikipedia.org13 Mèi 2009 13.54digawé nalika mlebu log(?)1
myv.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.48digawé nalika mlebu log(?)1
my.wikipedia.org6 Maret 2013 10.19digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org18 Januari 2010 12.45digawé nalika mlebu log(?)2
nah.wikipedia.org13 Mèi 2009 14.00digawé nalika mlebu log(?)10
nap.wikipedia.org23 Novèmber 2008 18.54digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org19 Mèi 2009 11.33digawé nalika mlebu log(?)3
nds-nl.wikipedia.org23 Novèmber 2008 20.13digawé nalika mlebu log(?)1
nds.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.49digawé nalika mlebu log(?)2
ne.wikipedia.org13 Mèi 2009 14.03digawé nalika mlebu log(?)105
new.wikipedia.org23 Novèmber 2010 11.15digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org17 Novèmber 2008 21.41kakonfirmasi déning tembung sandi(?)201
nl.wiktionary.org3 Juli 2019 22.43digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org1 April 2009 12.57digawé nalika mlebu log(?)32
nov.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.54digawé nalika mlebu log(?)2
no.wikipedia.org13 Mèi 2015 09.00digawé nalika mlebu log(?)15
nrm.wikipedia.org29 Maret 2017 10.27digawé nalika mlebu log(?)0
nso.wikipedia.org8 Dhésèmber 2016 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
nv.wikipedia.org13 Mèi 2009 14.04digawé nalika mlebu log(?)2
oc.wikipedia.org19 Novèmber 2008 12.34digawé nalika mlebu log(?)49
om.wikipedia.org8 Dhésèmber 2016 13.59digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org13 Maret 2017 18.02digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org6 Mèi 2009 09.57digawé nalika mlebu log(?)1
pam.wikipedia.org19 Novèmber 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)14
pa.wikipedia.org23 Fèbruari 2015 09.58digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org16 Fèbruari 2017 16.58digawé nalika mlebu log(?)1
pdc.wikipedia.org11 Maret 2010 11.17digawé nalika mlebu log(?)0
pfl.wikipedia.org29 Maret 2017 07.31digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org9 Dhésèmber 2008 17.18kakonfirmasi déning tembung sandi(?)222
pl.wikisource.org7 Dhésèmber 2021 09.39digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.01digawé nalika mlebu log(?)136
pnb.wikipedia.org3 Maret 2015 13.03digawé nalika mlebu log(?)1
pnt.wikipedia.org27 Fèbruari 2017 16.34digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org16 April 2013 08.24digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org17 Novèmber 2008 17.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)217
qu.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.08digawé nalika mlebu log(?)4
rm.wikipedia.org13 Mèi 2009 14.07digawé nalika mlebu log(?)51
rmy.wikipedia.org27 Maret 2012 07.31digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org8 Agustus 2012 17.21digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org20 Mèi 2009 10.26digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org1 Dhésèmber 2008 13.46digawé nalika mlebu log(?)239autopatrolled
rue.wikipedia.org3 Juni 2015 07.52digawé nalika mlebu log(?)1
ru.wikipedia.org10 Fèbruari 2009 09.07digawé nalika mlebu log(?)137uploader
ru.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 11.38digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org25 April 2016 18.04digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org14 Mèi 2009 06.27digawé nalika mlebu log(?)1
sa.wikipedia.org3 April 2017 18.09digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.09digawé nalika mlebu log(?)1
sco.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.10digawé nalika mlebu log(?)4
sc.wikipedia.org19 Maret 2017 11.34digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wikipedia.org1 April 2019 14.51digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org14 Mèi 2009 06.29digawé nalika mlebu log(?)393
sh.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.12digawé nalika mlebu log(?)38
simple.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.13digawé nalika mlebu log(?)13
sk.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.18digawé nalika mlebu log(?)55
sl.wikipedia.org17 Novèmber 2008 17.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)125
wikisource.org21 April 2010 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org17 Mèi 2021 23.59digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org26 Juni 2015 23.50digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org28 April 2010 14.20digawé nalika mlebu log(?)6.213autoreview, editor, reviewer
sr.wikipedia.org17 Novèmber 2008 17.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)75
stq.wikipedia.org6 Mèi 2009 06.54digawé nalika mlebu log(?)1
st.wikipedia.org8 Dhésèmber 2016 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org25 Sèptèmber 2016 19.08digawé nalika mlebu log(?)3
sv.wikipedia.org29 April 2015 08.46digawé nalika mlebu log(?)157
sw.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.20digawé nalika mlebu log(?)9
szl.wikipedia.org6 Mèi 2009 06.56digawé nalika mlebu log(?)2
ta.wikipedia.org12 Mèi 2009 15.48digawé nalika mlebu log(?)3
te.wikipedia.org23 Fèbruari 2015 10.04digawé nalika mlebu log(?)2
tg.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.21digawé nalika mlebu log(?)2
th.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.22digawé nalika mlebu log(?)4
tl.wikipedia.org20 Novèmber 2008 18.01digawé nalika mlebu log(?)9
tpi.wikipedia.org6 Mèi 2009 06.57digawé nalika mlebu log(?)1
tr.wikipedia.org3 Juni 2015 13.09digawé nalika mlebu log(?)11
tr.wikiquote.org17 Mèi 2022 15.28digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org27 Fèbruari 2017 16.37digawé nalika mlebu log(?)0
tw.wikipedia.org27 Fèbruari 2017 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.25digawé nalika mlebu log(?)1
ug.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.26digawé nalika mlebu log(?)1
uk.wikipedia.org5 Mèi 2009 16.07digawé nalika mlebu log(?)91
ur.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.27digawé nalika mlebu log(?)19
uz.wikipedia.org12 Mèi 2009 15.50digawé nalika mlebu log(?)37
vec.wikipedia.org27 Novèmber 2008 10.04digawé nalika mlebu log(?)2
vi.wikipedia.org17 Novèmber 2008 22.59digawé nalika mlebu log(?)124
vls.wikipedia.org19 Oktober 2015 13.11digawé nalika mlebu log(?)1
vo.wikipedia.org17 Novèmber 2008 17.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)78
war.wikipedia.org22 Novèmber 2008 20.01digawé nalika mlebu log(?)650
wa.wikipedia.org6 Mèi 2009 06.59digawé nalika mlebu log(?)4
wa.wiktionary.org6 Dhésèmber 2021 10.20digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org19 Fèbruari 2013 20.08digawé nalika mlebu log(?)4.097
wikimania2016.wikimedia.org6 Januari 2016 23.26digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2017.wikimedia.org16 Fèbruari 2017 15.37digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org12 Mèi 2009 15.59digawé nalika mlebu log(?)1
wuu.wikipedia.org12 Mèi 2009 16.01digawé nalika mlebu log(?)1
xmf.wikipedia.org23 Maret 2017 12.48digawé nalika mlebu log(?)1
yi.wikipedia.org6 Mèi 2009 10.32digawé nalika mlebu log(?)1
yo.wikipedia.org12 Januari 2010 13.42digawé nalika mlebu log(?)1
zea.wikipedia.org21 Juni 2019 14.07digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org12 Januari 2010 13.42digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org12 Mèi 2009 16.02digawé nalika mlebu log(?)32
zh-yue.wikipedia.org6 Mèi 2009 07.02digawé nalika mlebu log(?)10
zh.wikipedia.org29 April 2015 08.54digawé nalika mlebu log(?)34
zu.wikipedia.org8 Dhésèmber 2016 14.07digawé nalika mlebu log(?)5