Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Anis Fridasari
  • Kadaftar: 12 Maret 2019 12.29 (3 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 43
  • Cacahé akun kang gegayutan: 7
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
commons.wikimedia.org13 Maret 2019 04.30digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikipedia.org20 Maret 2019 02.40digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org20 Maret 2019 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org12 Maret 2019 12.29akun anyar(?)39
login.wikimedia.org12 Maret 2019 12.29digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org12 Maret 2019 12.53digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org15 Mèi 2019 11.42digawé nalika mlebu log(?)1