Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Absleny
  • Kadaftar: 4 April 2009 07.58 (13 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 68
  • Cacahé akun kang gegayutan: 66
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
an.wikipedia.org4 April 2009 11.04digawé nalika mlebu log(?)1
ast.wikipedia.org4 April 2009 11.08digawé nalika mlebu log(?)1
az.wikipedia.org4 April 2009 10.47digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikipedia.org4 April 2009 11.00digawé nalika mlebu log(?)1
bg.wikipedia.org4 April 2009 10.01digawé nalika mlebu log(?)1
br.wikipedia.org4 April 2009 10.43digawé nalika mlebu log(?)1
bs.wikipedia.org4 April 2009 10.22digawé nalika mlebu log(?)1
ca.wikipedia.org4 April 2009 08.50digawé nalika mlebu log(?)1
ceb.wikipedia.org4 April 2009 10.19digawé nalika mlebu log(?)1
cs.wikipedia.org4 April 2009 09.00digawé nalika mlebu log(?)1
cy.wikipedia.org4 April 2009 10.46digawé nalika mlebu log(?)1
da.wikipedia.org4 April 2009 09.51digawé nalika mlebu log(?)1
de.wikipedia.org4 April 2009 08.04digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikipedia.org4 April 2009 10.13digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikipedia.org4 April 2009 08.02digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wikipedia.org4 April 2009 09.13digawé nalika mlebu log(?)1
es.wikipedia.org4 April 2009 08.37digawé nalika mlebu log(?)1
et.wikipedia.org4 April 2009 10.03digawé nalika mlebu log(?)1
eu.wikipedia.org4 April 2009 10.16digawé nalika mlebu log(?)1
fi.wikipedia.org4 April 2009 08.48digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikipedia.org4 April 2009 08.14digawé nalika mlebu log(?)1
fy.wikipedia.org4 April 2009 11.11digawé nalika mlebu log(?)1
gl.wikipedia.org4 April 2009 10.11digawé nalika mlebu log(?)1
hr.wikipedia.org4 April 2009 10.05digawé nalika mlebu log(?)1
ht.wikipedia.org4 April 2009 10.08digawé nalika mlebu log(?)1
hu.wikipedia.org4 April 2009 09.04digawé nalika mlebu log(?)1
id.wikipedia.org4 April 2009 09.53digawé nalika mlebu log(?)1
io.wikipedia.org4 April 2009 10.59digawé nalika mlebu log(?)1
is.wikipedia.org4 April 2009 10.42digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikipedia.org4 April 2009 08.20digawé nalika mlebu log(?)1
jv.wikipedia.org4 April 2009 10.56digawé nalika mlebu log(?)1
ksh.wikipedia.org4 April 2009 11.15digawé nalika mlebu log(?)1
la.wikipedia.org4 April 2009 10.20digawé nalika mlebu log(?)1
lb.wikipedia.org4 April 2009 10.23digawé nalika mlebu log(?)2
lt.wikipedia.org4 April 2009 09.55digawé nalika mlebu log(?)1
lv.wikipedia.org4 April 2009 10.52digawé nalika mlebu log(?)1
mk.wikipedia.org4 April 2009 10.40digawé nalika mlebu log(?)1
ms.wikipedia.org4 April 2009 10.17digawé nalika mlebu log(?)1
nap.wikipedia.org4 April 2009 11.07digawé nalika mlebu log(?)1
nds.wikipedia.org4 April 2009 11.03digawé nalika mlebu log(?)1
nl.wikipedia.org4 April 2009 08.28digawé nalika mlebu log(?)1
nn.wikipedia.org4 April 2009 10.09digawé nalika mlebu log(?)1
no.wikipedia.org4 April 2009 08.43digawé nalika mlebu log(?)1
oc.wikipedia.org4 April 2009 10.57digawé nalika mlebu log(?)1
pl.wikipedia.org4 April 2009 08.17digawé nalika mlebu log(?)1
pms.wikipedia.org4 April 2009 10.54digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikipedia.org4 April 2009 08.35digawé nalika mlebu log(?)1
qu.wikipedia.org4 April 2009 11.14digawé nalika mlebu log(?)1
ro.wikipedia.org4 April 2009 09.02digawé nalika mlebu log(?)1
ru.wikipedia.org4 April 2009 07.58akun anyar(?)1
scn.wikipedia.org4 April 2009 11.06digawé nalika mlebu log(?)1
sh.wikipedia.org4 April 2009 10.49digawé nalika mlebu log(?)1
simple.wikipedia.org4 April 2009 10.04digawé nalika mlebu log(?)1
sk.wikipedia.org4 April 2009 09.15digawé nalika mlebu log(?)1
sl.wikipedia.org4 April 2009 09.58digawé nalika mlebu log(?)1
sq.wikipedia.org4 April 2009 10.44digawé nalika mlebu log(?)1
sr.wikipedia.org4 April 2009 10.00digawé nalika mlebu log(?)1
su.wikipedia.org4 April 2009 11.01digawé nalika mlebu log(?)1
sv.wikipedia.org4 April 2009 08.39digawé nalika mlebu log(?)1
sw.wikipedia.org4 April 2009 11.10digawé nalika mlebu log(?)1
tl.wikipedia.org4 April 2009 10.50digawé nalika mlebu log(?)1
tr.wikipedia.org4 April 2009 08.58digawé nalika mlebu log(?)1
uk.wikipedia.org4 April 2009 08.52digawé nalika mlebu log(?)1
vi.wikipedia.org4 April 2009 09.56digawé nalika mlebu log(?)1
vo.wikipedia.org4 April 2009 09.12digawé nalika mlebu log(?)1
wa.wikipedia.org4 April 2009 11.13digawé nalika mlebu log(?)1