1382: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1382年
c (Bot: Nambahaké se:1382)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1382年)
[[vo:1382]]
[[war:1382]]
[[wuu:1382年]]
[[yo:1382]]
[[zh:1382年]]
63.097

besutan

Menu navigasi