1669: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1669年
c (r2.6.4) (bot Menambah: kk:1669 жыл)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1669年)
[[vo:1669]]
[[war:1669]]
[[wuu:1669年]]
[[yo:1669]]
[[zh:1669年]]
60.615

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané