1256: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1256年
c (Bot: Nambahaké se:1256)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1256年)
[[vo:1256]]
[[war:1256]]
[[wuu:1256年]]
[[yo:1256]]
[[zea:1256]]
62.982

besutan

Menu navigasi