1103: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1103年
c (Bot: Nambahaké se:1103)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1103年)
[[vo:1103]]
[[war:1103]]
[[wuu:1103年]]
[[yo:1103]]
[[zh:1103年]]
62.955

besutan

Menu navigasi