1562: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1562年
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1562 nî)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1562年)
[[vo:1562]]
[[war:1562]]
[[wuu:1562年]]
[[yo:1562]]
[[zh:1562年]]
62.982

besutan

Menu navigasi