1874: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1874年
c (r2.7.2) (bot Menambah: frr:1874)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1874年)
[[wa:1874]]
[[war:1874]]
[[wuu:1874年]]
[[yi:1874]]
[[yo:1874]]
2.367

besutan

Menu navigasi