1809: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: nds-nl:1809
c (r2.7.2+) (bot Menambah: stq:1809)
c (r2.7.2) (bot Menambah: nds-nl:1809)
[[nap:1809]]
[[nds:1809]]
[[nds-nl:1809]]
[[ne:सन् १८०९]]
[[new:ई सं १८०९]]
3.733

besutan

Menu navigasi