1809: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: stq:1809
c (r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1809 во)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: stq:1809)
[[sq:1809]]
[[sr:1809]]
[[stq:1809]]
[[su:1809]]
[[sv:1809]]
63.097

besutan

Menu navigasi