Wadowice: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: hr:Wadowice
c (r2.7.1) (bot Menambah: lv:Vadovice)
c (r2.7.1) (bot Menambah: hr:Wadowice)
[[fr:Wadowice]]
[[he:ודוביצה]]
[[hr:Wadowice]]
[[id:Wadowice]]
[[io:Wadowice]]
35.118

besutan

Menu navigasi