Wadowice: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
35 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: be:Горад Вадовіцы
c (bot Menambah: he:ודוביצה)
c (r2.7.1) (bot Menambah: be:Горад Вадовіцы)
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
[[be:Горад Вадовіцы]]
[[bg:Вадовице]]
[[ca:Wadowice]]
35.118

besutan

Menu navigasi