Yuyutsuh: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
32 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: gu, id, ru, su, ta, te, th)
c (bot Menambah: mr:युयुत्सु)
[[gu:યુયુત્સુ]]
[[id:Yuyutsu]]
[[mr:युयुत्सु]]
[[ru:Юютсу]]
[[su:Yuyutsu]]
40.143

besutan

Menu navigasi