Parembugan:Yuyutsuh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ing pedhalangan Jawa jeneng paraga iki kudune ditulis 'Yuyutsuh' apa 'Yuyutsu' ya? JV500Ichsan pirembagan 19:06, 2 September 2011 (UTC)

Ing pancèn tinulis "Yuyutsu", nanging miturut Ensiklodi Wayang Purwa terbitan Balai Pustaka 1991 ISBN 979-407-341-5, "Yuyutsuh". Matur nuwun. Pras pirembagan 03:48, 3 September 2011 (UTC)
Cathetan: Ing buku Ensiklopedi Wayang Purwa ana paraga Yuyutsu putra saka Prabu Destarata, uga mihak marang pandhawa, nanging sawise rampung perang Barata Yudha isih urip terus melu kulawarga Pandhawa. Ini sing tinulis uga ing . Dadi Yuyutsu ora padha karo Yuyutsuh. Sing ana ing artikel basa Jawa iki Yuyutsuh dudu Yuyutsu, dadi interwikine ya kurang tepat. Matur nuwun.Pras pirembagan 11:53, 3 September 2011 (UTC)
Matur nuwun Pak, kaca kula pindhah menyang Yuyutsuh. Salam, JV500Ichsan pirembagan 12:45, 3 September 2011 (UTC)