Ki Ageng Gribig: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1.015 bèt wis ditambahake ,  11 sasi kepungkur
Kaca anyar: jmpl|Makam Ki Ageng Gribig '''Ki Ageng Gribig''' ya iku salah siji tokoh saka abad XVI. Miturut riwayat asal usule saka Giri, dene banjur dhedhekah ing Dhu...
(Kaca anyar: jmpl|Makam Ki Ageng Gribig '''Ki Ageng Gribig''' ya iku salah siji tokoh saka abad XVI. Miturut riwayat asal usule saka Giri, dene banjur dhedhekah ing Dhu...)
(Ora ana béda)
2.820

besutan

Menu navigasi