Cithakan:Provinsi Prato: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Cithakan provinsi italia karo Cithakan provinsi Itali
c (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q10715142)
c (Bot: Ngganti katégori Cithakan provinsi italia karo Cithakan provinsi Itali)
 
</center>
</div>
</div></div><noinclude>[[Kategori:Cithakan provinsi italiaItali|Prato]]
</noinclude>
3.311

besutan

Menu navigasi