Minions

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Minions (film) yellow logo.svg

Minions

Minions inggih punika tokoh fiksi (uga boten nyata) ingkang didamel kaliyan studhio kartun Illumination Entertaintment saking nagari Amérika Sarékat.[1]. Film kartun punika didamel kaliyan Brian Lynch, déning filem kartun punika didamel kaliyan Pierre Coffin lan Kyle Balda, ing sajeroning Universal Studios.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Minions, Diwaos 15 September 2015.

Pranala njaba[besut | besut sumber]