Miki Tikus

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Miki tikus)

Miki Tikus utawi wonten ing Basa Inggris kawéntar kaliyan nama Mickey Mouse inggih punika tokoh kartun awujud tikus ingkang dados ikon kanggé The Walt Disney Company ingkang dipundamel déning Ub Iwerks wonten ing tahun 1920-an. Kartun punika pangembanganipun saking tokoh animasi dados simbol ingkang kawéntar wonten ing donya. Wonten ing tokoh Miki rumiyin, swantunipun dipunisi kaliyan Walt Disney piyambak [1].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Miki Tikus Indonesia, (dipunakses tanggal 30 september 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Miki_Tikus&oldid=987756"