Mikhail Kasyanov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mikhail Mikhailovich Kasyanov (Basa Rusia: Михаи́л Миха́йлович Касья́нов, IPA: [mʲɪxɐˈil mʲɪˈxajləvʲɪtɕ kɐˈsʲjanəf]; lair 8 Dhésèmber 1957 minangka Perdana Menteri Rusia. lan Menteri Keuangan saka 1999 nganti 2000. Ing taun 1990-an dheweke kerja ing administrasi Presiden Boris Yeltsin ing posisi sing beda sadurunge gabung karo administrasi pertama Presiden Vladimir Putin. Wiwit ninggalake pamrentah amarga ora setuju babagan kabijakan ekonomi, dheweke dadi salah sawijining kritikus utama Presiden Putin lan pimpinan oposisi.