Mi kolam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mie kolam renang warna-warni

Mie kolam minangka irisan silinder busa busa polietilen apung, kadhangkala kothong. [1] Mie iki digunakake dening wong-wong saka kabeh umur nalika nglangi.

Mie kolam renang migunani nalika sinau nglangi, kanggo ngambang, kanggo nylametake, kanthi maneka warna dolanan banyu, lan olahraga akuatik. Ukuran paling umum udakara 160 centimetres (63 in) dawane lan 7 centimetres (2.8 in) diameteripun. Mie kolam renang uga digunakake kanggo wong sing ngalami kesulitan renang. Mie kolam renang asring digunakake kanggo nglindhungi sudhut lan sudhut sing landhep.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Inclusion Swimmers with a Disability" (PDF). Amateur Swimming Association. p. 9.