Metathesis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Metathesis ya iku tembung kang lira-liru panggonan swarane.

Tuladha:

  • seruwar - seruwal
  • kelikir - kerikil
  • leser - leres
  • anteng - tenang

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Metathesis&oldid=964727"