Mesir pasukan bersenjata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mesir wadyabala bersenjata sing wadyabala Mesir. ABRI Mesir sing gedhé dhéwé ing Afrika lan Timur Tengah. Sampeyan iki diadegaké ing taun 1922, dumadi saka Mesir Tentara, Navy Mesir, Mesir Angkatan Udara lan Mesir Angkatan Air Defense.