Médhia massa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Media massa)

Media Massa ya iku wujud komunikasi sing nganggo saluran (médhia) kang nggayutaké antarané komunikator lan komunikan.[1] Ana uga fungsi liyané saking médhia massa, salah sijiné ya iku fungsi penyaluran émosi.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]