Médhia massa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Media massa)

Media Massa ya iku wujud komunikasi sing ngagunaake saluran (media) kang ngehubungke antarane komunikator lan komunikan.[1] Ana uga fungsi liane saking media massa, salah sijine ya iku fungsi penyaluran emosi.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]