Media massa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Media Massa ya iku bentuk komunikasi sing ngagunaake saluran (media) kang ngehubungke antarane komunikator lan komunikan.[1] Ana uga fungsi liane saking media massa, salah sijine ya iku fungsi penyaluran emosi. [2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Media_massa&oldid=965406"