Master Chef Australia (séri 8)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

MasterChef Australia séri ka-8 digebyakaké dina Minggu, 1 Mei 2016 ing Network Ten.[1] Kabeh telung juri didhapuk saka séri sakdurungé.

Séri iki dimimpangké déning Elena Duggan ing babak pungkasan kalawan Matt Sinclair ing 26 Juli 2016.

Panyarta[besut | besut sumber]

Panyarta 24 sing paling dhuwur[besut | besut sumber]

Kapisan 19 panyarta sing dibyawarakaké ing 1 Mei 2016. Cecilia Vuong dipilih amarga sakdurungé kapilih ing séri enem, dheweké ngunduraké ing taun sakdurungé sayembara diwiwiti amarga nandhang lara ing utak.[2] Sewèlas panyarta sing dibutuhaké, mangsak maneh ing dina sesuké dinggo ngrebutaké petang panggon dinggo babak salajengé. Pitu panyarta sisané, banjur mangsak lan tandhing kanggo ngrebut panggon ing babak pungkasan. Kawitané ing sayembara iki, MasterChef Australia  diéloni kakang-adhi : Jimmy Wong lan Theresa Visintin.

Panyarta Umur Negara Pakaryan Dikara
Elena Duggan 32 NSW Guru Juwara

 26 Juli

Matt Sinclair 27 QLD Juru panggang kopi Juwara II 26 Juli
Harry Foster 21 QLD Pramutama bar Juwara III 25 Juli
Elise Franciskovic 28 QLD Juru teknik ing babagan obat Juwara IV 24 Juli
Mimi Baines 26 VIC Pandhéga asil Metu

 20 Juli

Trent Harvey 29 NSW Tukang listrik Metu

 18 Juli

Brett Carter 43 WA Pandhega ing motor mabur Metu

 14 Juli

Chloe Bowles 24 QLD Batur Metu

 7 Juli

Theresa Visintin 44 NSW Ibu Metu

 4 Juli
Bali
 14 Juni
Metu
 30 Mèi

Heather Day 32 SA Pandhéga  Metu

 30 Juni

Karmen Lu 24 WA Pramusaji Metu

 23 Juni

Anastasia Zolotarev 26 NSW Pandhéga Metu

 20 Juni

Nicolette Stathopoulos 19 VIC Murid Metu

 16 Juni

Zoe Konikkos 31 VIC Pandhéga Metu

 13 Juni

Miles Pritchett 46 QLD  Jaga Taman  Metu

 9 Juni

Charlie Sartori 24 VIC Pemain golf sing tandhak Metu

 6 Juni

Cecilia Vuong 31 VIC Guru Metu

 2 Juni

Con Vailas 31 VIC Kumetir warung mangan Metu

 26 Mèi

Jimmy Wong 49 NSW Juru kelanjutan Metu

 23 Mèi

Nidhi Mahajan 30 SA Narahubung Metu

 19 Mèi

Olivia Robinson 26 NSW Pandhéga warung mangan Metu

 16 Mèi

Adam Mizzi 30 SA Juragan kumpeni barang plesir Metu

12 Mèi

Nathaniel Milevskiy 29 QLD Murid  Metu

 10 Mèi

Ashley McConnell 29 WA Bakul peranti lunak Metu

 5 Mèi

References[besut | besut sumber]

  1. "Returning: MasterChef Australia". tvtonight.com.au. 20 April 2016. Dijupuk 20 April 2016. 
  2. "MasterChef Australia 2016: Matt and Theresa on what they gave up to be on the show". NewsComAu. 29 April 2016.