Marshmello

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marshmello
2016 Open Beatz - Marshmello - by 2eight -DSC 4448.jpg
Marshmello ing Open Beatz 2016
Pratélan latar wuri
Génre
Pakaryan
  • DJ * prodhuser rekaman * musikus
Piranti
Mangsa akarya2015–saiki
Labèl
Sing magepokan
Sana jaringanmarshmellomusic.com

Marshméllo (jeneng gaya marshméllo) ya iku sawijining prodhuser musik jogèd èlèktronik lan DJ. Panjenenganipun wiwitan moncèr ing papan internasional saka tembang remixing déning Jack Ü lan Zedd, lan banjur kolaborasi karo artis-artis kalebu Omar LinX, Ookay, Jauz uga Slushii.[1] Ing januari 2017, tembang kang sesirahé "Alone" ana ing  Billboard Hot 100 Amérika.[1][2]

Latar mburi[besut | besut sumber]

Sandhangan[besut | besut sumber]

Marshméllo ngagem adat hélem kanggo tampil ing papan umum. Ciriné ora dingertèni.[3] Wis kerep ana swara sing ngendika yèn Marshmello iku DJ Chris Comstock Amérika sing uga ditepang minangka Dotcom, kang gayané padha Marshmello. Skrillex uga diarani Marshméllo amarga "Chris" ing sawijining wawancara. Kajaba iku, loro-loroné diatur déning Moe Shalizi lan duwèni tato lan dina ulang taun sing padha.[3][4]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b Staff, Your EDM (2016-02-20). "Who Is Behind Marshmello’s New Protégé, Slushii?". Your EDM. Dijupuk 2017-02-23. 
  2. "Marshmello - Chart history (Billboard Hot 100)". www.billboard.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2017-02-23. 
  3. a b Gramm3r (June 29, 2015). "Did Dotcom Just Confirm He’s Marshmello Post Skrillex/Katie Couric Interview?". Fist In The Air. Dijupuk August 22, 2016. 
  4. Sachs, Elliot (May 21, 2016). "Skrillex Confirms Rumor Of Marshmello's Identity With New Instagram Post". Your EDM. Dijupuk July 30, 2016.