Malnutrisi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Maltrunisi, saking basa Latin punika tegesipun kirang tetedhan. Punika satunggiling panyakit utami ing negari-negari mlarat. Tiyang ingkang kirang pangan ugi kirang gizipun, kangge lare-lare alit punika boten sae apan sadaya taksih kedhah tumuwuh.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malnutrisi&oldid=1014017"