Malnutrisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Maltrunisi, saking basa Latin punika tegesipun kirang tetedhan. Punika satunggiling panyakit utami ing nagari-nagari mlarat. Tiyang ingkang kirang pangan ugi kirang gizipun, kanggé lare-lare alit punika boten saé apan sadaya taksih kedah tumuwuh.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.