Malnutrisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Maltrunisi, saking basa Latin punika tegesipun kirang tetedhan. Punika satunggiling panyakit utami ing nagari-nagari mlarat. Tiyang ingkang kirang pangan ugi kirang gizipun, kanggé lare-lare alit punika boten saé apan sadaya taksih kedah tumuwuh.