Maeen Abdulmalik Saeed

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Maeen Abdulmalik Saeed (basa Arab : مَعِيِن عبد الملك سَعِيِد الصَّبْرِي ; lair 1976)[1] iku politisi Yaman sing wis dadi Perdana Menteri Yaman wiwit 18 Oktober 2018.[2] Dheweke sadurunge njabat dadi menteri pekerjaan umum ing kabinet Bin Dagher.