MGM-18 Lacrosse

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
MGM-18 Lacrosse 02.jpg

MGM-18 Lacrosse ya iku gegaman balistik taktis kanggo panjurung pasukan darat. Uji mabur sepisanan ing taun 1954 lan dimapanake ing Angkatan Darat Amérikah Sarékat ing wiwitan taun 1959, sanajan isih ing tahapan pengembangan. Akèh rubeda rintangan teknis program iki kabukti ora gampang ditangani lan rudal iki ditarik saka layanan lapangan taun 1964.

Rujukan[besut | besut sumber]