Mégatron

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mégatron ya iku karakter saka waralaba Transformers, kang digawé déning Hasbro ing taun 1984, dhedhasar desain dolanan digawé déning Takara. Megatron kang asli iku dadi pangarepé Decepticon, kang bisa ganti wujud minangka telung jinis bedhil kang béda-béda; Walther P38 handgun, mriyem penémbak partikel, lan mriyem laser téléskop.[1] Dhèwèké ya iku mahluk saka robot kang asalé planit Cybertron lan dadi pangarepé Decepticon kang ala uga dadi mungsuhé Autobot kang di pangarepi déning Optimus Prime.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Bellomo, Mark (May 9, 2007). Transformers: Identification and Price Guide. Iola, Wisconsin: Krause Publications. k. 27. ISBN 9780896894457. Dijupuk December 17, 2013. 
  2. "Rogue's Gallery: Megatron". IGN. Dijupuk 2010-10-12.