Mèsem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sawijining bocah wadon Irak mèsem

Mèsem iku èksprèsi rai sing semu guyu. Wong mèsem iku kalaksanan mawa ngobahaké otot-otot sacedhaking lambé lan mripat. Akèhé wong mèsem iku kanggo nuduhaké rasa seneng. Nanging wong mèsem iku kadhangkala uga ngécé semu mléngos.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mèsem&oldid=1070992"