Lubuk Begalung, Padang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lubuk Begalung Nan XX sakbenere salah siji kalurahan seng ana ing kecamatan Lubuk Begalung, Kutha Padang, Provinsi Sumatra Kulon, Indonésia.