Liv and Maddie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Liv and Maddie iku sawijining kumidhi swasana saka Amérika Sarékat sing diciptakaké déning John D. Beck lan Ron Hart lan diprodhuksi déning It's a Laugh Productions kanggo Disney Channel. Ing tanggal 13 Januari 2014, Disney Channel nganyari Liv and Maddie kanggo usum kapindho mawa 13 épisodhe sing dijadwalaké giyaran pisanan ing mangsa rontog 2014. Usum kapindho banjur ditambah dadi 24 épisodhe. Usum pisanan rampung ing tanggal 27 Juli 2014, lan usum kapindho diwiwiti ing tanggal 21 Sèptèmber 2014.

Pranala njaba[besut | besut sumber]