Liv and Maddie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Liv and Maddie iku sawijining suasana komedi Amérika Sarékat sing diciptakaké déning John D. Beck lan Ron Hart lan diprodhuksi déning It's a Laugh Productions kanggo Disney Channel. Ing tanggal 13 Januari 2014, Disney Channel nganyari Liv and Maddie kanggo musim kapindho mawa 13 épisode dijadwalaké minangka tayang perdana ing musim palastra 2014. Musim kapindho banjur ditambah dadi 24 episode. Musim kapisan rampung ing tanggal 27 Juli 2014, lan musim kapindho diwiwiti ing tanggal 21 September 2014.

Pranala njaba[besut | besut sumber]