Lisey's Story

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lisey's Story iku novèl anggitané Stephen King sing ngamor èlemèn carita psikologi horror lan romantis. Buku iki dibabar 24 Oktober 2006, lan dinominasiaké ing World Fantasy Award taun 2007.[1] Saka salah sawijining kutipan novèl, "Lisey and the Madman" diterbitaké ing McSweeney’s Enchanted Chamber of Astonishing Stories (2004), lan dinominasiaké ing Bram Stoker Award taun 2004 minangka Fiksi Dawa sing Paling Apik.[2] King ngomong yèn novèl iki dadi novèl sing paling dhèwèké senengi.[3]

Asal caritané Lisey's Story dijupuk saka kecelakaan sing dialami King taun 1999. Dhéwéké ditabrak van ing Lovell, Maine, lan ketaton parah. Nalika ing rumah sakit, setriné mutusaké ndesign manèh apa sing disinauni ambèk bojoné. Balik saka rumah sakit, King ndélok barang-barang lan buku-bukuné, King uga ndélok gambaran bakal kepriyé apa-apa sing dhèwèké sinauni sawisé dhèwèké mati. [4]

Rujukan[besut | besut sumber]