Lemari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lemari tertutup

Istilah lemari asline digunakake kanggo njlentrehake tabel sisih mbukak-mbukak kanggo nampilake piring, luwih khusus piring, cangkir lan piring. Lemari mbukak biasane duwe tingkat tampilan siji lan telung, lan nalika semana ana laci utawa macem-macem laci sing dipasang. Tembung lemari mboko sithik tegese perabotan tertutup. [1] [2] Sawetara jinis lemari sing ditayangke uga dadi lemari seprei, yaiku area nyimpen sprei lan andhuk sing resik.

Galeri[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Cupboard". The Free Dictionary By Farlex. Dibukak ing 19 May 2012.
  2. Andrews, John (2006) British Antique Furniture.