Legendar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Legendar inggih punika salah satunggaling jinis nyamikan ingkang dipundamel saking sega ingkang dipunpepe lajeng dipungoreng.