Landhak iris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hedgehog slice
Kalter hund.jpg
JinisSquare
Woworan pokokCrushed biscuit, or rice puffs
Buku masakan: Hedgehog slice  Médhia: Hedgehog slice

Irisan landak minangka nyamikan / panganan cuci mulut coklat sing bentuk ora rata, kothak utawa bar, padha karo coklat coklat sing fudgey nanging area sing luwih entheng lan peteng. Tlatah sing luwih peteng rasane coklat. Wilayah sing luwih entheng yaiku biskuit remuk, puff beras, utawa padha. Kacang uga bisa ditambahake. Biasane duwe topping aising coklat sing bisa ditaburi klapa, atusan ewu, utawa jinis taburan liyane (kayata coklat utawa rasa kopi, lsp. ).