Lambang Provinsi Silesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lambang Silesia

Lambang Provinsi Silesia ing Polen, iku awujud garudha kuning ing latar biru. Lambang iki mèmper Lambang Provinsi Opole. Bédané garudha Opole iku nduwé makutha.

Lambang iki asalé saka lambang Adipati Opole sing wis dienggo wiwit abad kaping-14.