Lali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Lali punika yèn panjengan boten saged ngeling-eling babagan ingkang temtu.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Wening, Tyas (2019-10-02). "Bukan Karena Pikun, Ada Beberapa Penyebab Seseorang Menjadi Lupa". Bobo.