Ladu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ladu inggih punika satunggaling dhaharan ingkang kadamel saking ketan. Dhaharan ladu punika dipundamel kanthi ngginakaken bahan dhasar saking glepung ketan putih ingkang sampun dipunsangrai, gula putih, gula aren abang lan klapa ingkang sampun dipunparut. Dhaharan punika limrahipun namung saged awet sedangunipun sekawan dumugi pitung dinten saksampunipun kue punika dipundamel.

Pranala njawi[besut | besut sumber]


Cithakan:Makanan-indonesia-stub