Kutha ngisor segara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kutha ngisor segara iku konsèp sing saiki lagi dikembangaké ngenangi pambangunan kutha ing ngisor segara lan ora ing dharat. Jepang ngrencanakaké yasa kutha iki ing taun 2035. Alesané amarga banyu segara saya mumbul lan ing dharat saiki lahané dadi sangsaya kurang.[1][2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. http://edition.cnn.com/2014/12/14/business/underwater-city-japan/ Japan's Ocean Spiral proposed as giant underwater city, cnn.com diaksès tanggal 20 Oktober 2015
  2. http://www.huffingtonpost.com/2015/01/12/underwater-city-japan_n_6438832.html Japan Unveils Designs For First Underwater City, And We're In Awe huffingtonpost.nl tanggal 20 Oktober 2015