Kutha Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kutha Sléman inggih punika kutha kabupatenipun Sléman ingkang wonten ing sisih ler kilen caketipun lapangan denggung ingkang wonten patung gajahipun. wonten ing kutha sleman punika dumunung kantor-kantor pamaréntahan.