Kusnadi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kusnadi (lair ing Banjar, Jawa Kulon, 7 Maret 1966; umur 53 taun) ya iku wong sing nggawe grup musik pongdut (jaipong dangdut) saking Jawa Kulon.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Muhtadi, Dedi (2018-06-09). "Kusnadi, Kreator "Pongdut" dari Banjar".