Kuromitsu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kuromitsu
Kuzumochi 001.jpg
Kuzumochi with kuromitsu and kinako
Jeneng liyané黒蜜
JinisSugar syrup
Panggonan asalJapan
Woworan pokokKokutō
Buku masakan: Kuromitsu  Médhia: Kuromitsu

Kuromitsu minangka salah sawijining jinis olahan Jepang. Biasane digawe saka kokutō sing ora ditapis, lan bahan utama ing pirang-pirang permen Jepang. Iki minangka salah sawijining bahan sing digunakake kanggo nggawe wagashi, lan uga cocog karo kuzumochi, woh-wohan, es krim, pancake, lsp.