Kupu kuwi (tembang)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kupu Kuwi)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kupu kuwi tak incupé
Mung aburé ngèwuhaké
Ngalor ngidul ngétan bali ngulon
Mrana-mréné mung saparan-paran

Mbokya mencok tak éncupé

Mentas mencok cegrok banjur mabur kleper

Uga delengen[besut | besut sumber]