Menyang kontèn

Kupu kuwi (tembang)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kupu Kuwi)

Kupu kuwi tak incupé
Mung aburé ngèwuhaké
Ngalor ngidul ngétan bali ngulon
Mrana-mréné mung saparan-paran

Mbokya mencok tak éncupé

Mentas mencok cegrok banjur mabur kleper

Uga delengen[besut | besut sumber]