Kumpule Balung Pisah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Judhul[besut | besut sumber]

  • Kumpule Balung Pisah

Panganggit[besut | besut sumber]

Penerbit[besut | besut sumber]

Tahun Metu[besut | besut sumber]

Katrangan[besut | besut sumber]

Carita rékan basa Jawa iki kawedhar nyritaaké sawijining kulawarga kang kepisah déning kaanan. Kulawarga Sastrasudiro, kang dadi punjering carita iki, banjur ngalami manéka warna prastawa nganti sawijining wektu bisa kumpul manèh.