Kudus Extensional Mall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kudus Extensional Mall ingkang kasingkat KEM, inggih punika Mall ingkang wonten ing kutha Kudus, dipunresmikaken dinten Kamis, 10 November 2011. Mall punika nyediakakèn produk makanan,kabutuhan sakdinten-dinten, produk elektronik, hypermart punika ugi mengakomodir hasil produk UMKM ingkang wonten ing kiwa-tengené Kota Kudus.