Kudhéta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Kudhéta (saka basa Prancis: coup d'état, maknané anteman marang nagara), iku "panggulingan kakuwasan" utawa "rampas kakuwasan" sacara peksa, déning golongan tinamtu jroning sawijining nagara.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kudhéta&oldid=1045058"