Krikil kali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Krikil kali paling akèh tinemu ana ing kali-kali utawa kalenan. Ana ing kali kono krikil wujudé manéka warna ana sing bunder, lonjong, lan liya-liyané. krikil ing kali cacahe akèh banget, saben wayah rendeng lan ana banjir krikil ing kali saya akèh.